Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σύλλογος Γυναικών Θήβας «Ισμήνη»


Σύλλογος Γυναικών Θήβας «Ισμήνη»
Επαμεινώνδου 112 Θήβα, τηλ: 22620 29013
ΨΗΦΙΣΜΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, 8η Μάη, που γιορτάζεται Παγκοσμίως, ο Σύλλογος μας απευθύνει χαιρετισμό σε όλες τις μητέρες, αναγνωρίζοντας την Ιερή αποστολή και την κοινωνική προσφορά τους.
Ο ρόλος της Γυναίκας στην δημιουργία νέων ανθρώπων είναι προνόμιο και δώρο του Θεού προς αυτήν. Αυτό το θείο δώρο πρέπει όλοι μας να το προστατεύουμε και να σεβόμαστε, να αγκαλιάζουμε και να βοηθούμε την μητέρα στο έργο και την αποστολή της.
Η μητέρα χρειάζεται συμπαράσταση, κατανόηση και βοήθεια.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται σε όλες τις Μητέρες «Χρόνια Πολλά».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

  • Στις 12 του Μάη, ημέρα Τετάρτη, ο Σύλλογος μας θα επισκεφθεί το Κέντρο ΑμεΑ, όπου είμαστε εθελοντικοί συνοδοί, ενόψει της ημέρας της Μητέρας.

  • Στις 17 του Μάη, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ. καλούμε όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν στην μηνιαία συνάντηση με την ψυχολόγο μας κ. Βίκυ Νικολάου όπου θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου μας που βρίσκονται στην οδό Επαμεινώνδα 112.
  • Στις 22 του Μάη θα πραγματοποιηθεί η εξαήμερη εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία – Μαύρη Θάλασσα.
  • Στις 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου θα γίνει το ετήσιο απολογιστικό έργο του Συλλόγου και καλούμε όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν. Η εκδήλωση θα γίνει στο Κέντρο Τζάκι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και ώρα 8:30 μ.μ. Η τιμή κατ’ άτομο είναι 12 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό, κρασί και διασκέδαση.
  • Επίσης τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα συμμετάσχουμε στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, με δικό μας περίπτερο όπου θα φιλοξενήσουμε και τους Συλλόγους Γυναικών της ευρύτερης περιοχής.  

Η πρόεδρος Μαρία Θαλασσινού
Η Γραμματέας Νίκη Γαβριηλίδη