Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη στο Παύλο 49χρονος που καλλιεργούσε 307 δενδρύλλια κάνναβης


 
Στο πλαίσιο γενικευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών και την καταστολή της δράσης των καλλιεργητών δενδρυλλίων κάνναβης αστυνομικοί τους Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς συνέλαβαν έναν 49χρονο στην περιοχή «Προφήτη Ηλία».   Ο 49χρονος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Δ.Δ Παύλου του Δήμου Ορχομενού Βοιωτίας, έπειτα από καλά συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών.
xasis.jpg
Όπως έγινε γνωστό από την Α.Δ. Βοιωτίας οι αστυνομικοί εντόπισαν την περασμένη Τετάρτη στη δασική περιοχή «Προφήτη Ηλία» του Δ.Δ Παύλου του Δήμου Ορχομενού Βοιωτίας, τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους (κρύπτες) ανάμεσα σε αυτοφυή πουρνάρια, όπου ήταν εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης.
«Ο χώρος τέθηκε σε διακριτική, αθέατη φύλαξη - παρακολούθηση και πρωινές ώρες του Σαββάτου εντοπίστηκε ο δράστης, επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, να προσεγγίζει το χώρο, μεταφέροντας ένα πλαστικό δοχείο με νερό, χωρητικότητας δέκα λίτρων, το οποίο προόριζε για το πότισμα των εμφυτευμένων δενδρυλλίων».
Συνολικά καταμετρήθηκαν και εκριζώθηκαν τριακόσια επτά (307) δενδρύλλια κάνναβης, με πλήρης ριζικό σύστημα και ύψος από 10 μέχρι 75 εκατοστά.