Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Εκδηλώσεις Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας, 20 Αυγούστου 2011


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε  Σάββατο 20 Αυγούστου η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στον χώρο των εκδηλώσεων παρευρέθησαν πολιτευτές και μέλη της τοπικής αρχής, καθώς και ο υπεύθυνος επαρχιακών οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., Μαρτάτος Γιάννης.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της οργάνωσης μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τις προτάσεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για μια πιο δίκαια φορολογική πολιτική, στο πλαίσιο της δράσης “Πληρώνω Δίκαια”, καθώς επίσης και σχετικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις από τον εθισμό στα ναρκωτικά, το ποτό και το internet, σε συνεργασία με τον Μ.Κ.Ο. “ΟΑΣΙΣ”. Παράλληλα με αυτά, στον χώρο της πλατείας στήθηκε ένα φιλανθρωπικό bazzar με διάφορα αντικείμενα (κεράκια, κασκόλ κλπ) για την ενίσχυση του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. “Άγιοι Ανάργυροι”. Οι εκδηλώσεις της οργάνωσης ολοκληρώθηκαν σήμερα το βράδυ με το party που διοργανώθηκε στο cafe-bar Nuevo και το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς είχε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και φυσικά πολύ κέφι. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Radioparea.gr” για τη πολύτιμη βοήθειά του και για την μουσική επένδυση της εκδήλωσής μας.
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως  στόχος της  Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας είναι η διοργάνωση διαφόρων δράσεων με σκοπό την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση τόσο της νεολαίας, αλλά και γενικότερα ολόκληρης της κοινωνίας. Ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι νέοι αποδεικνύουν πως η μαχητικότητα και η συμμετοχή μπορούν να αποτελέσουν την ελπίδα απέναντι στην απαξίωση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Με τιμή,
Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας