Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Δείτε ποια σχολεία «γλιτώνουν» φέτος το λουκέτο

Σε αναστολή της απόφασης γα συγχώνευση – κατάργηση ορισμένων σχολείων ανά την επικράτεια, τουλάχιστον για το σχολικό έτος 2011-2012 προχώρησε η υφυπουργός Παιδεία Ε. Χριστοφιλοπούλου.
1. Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία:
Αναστολή συγχώνευσης 
του 2/θ Δ.Σ. Χαϊκαλίου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.
του 17ου 3/θ Δ.Σ. Χαλκίδας και του 23ου 5/θ Δ.Σ. Χαλκίδας (Εύβοια).
του 2/θ Δ.Σ Τριλόφου και του 4/θ Δ.Σ. Γανοχώρας ( Πιερία).
του 2/θ Δ.Σ. Αχλάδας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
του 6/θ Δ.Σ Πεντάβρυσου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.
του 2/θ Δ.Σ. Αγίας Ελένης, του 2/θ Δ.Σ. Πεπονιάς και του 10/θ Δ.Σ Σκουτάρεως (Καστοριά).
του 4/θ Δ.Σ Καμισιανών και του 6/θ Δ.Σ. Ταυρωνίτη (Χανιά).
του 2/θ Δ.Σ. Στενωσιάς της Διεύ θυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.
του 3/θ Δ.Σ. Δολιανών και του 10/θ Δ.Σ. Άστρους (Αρκαδία).
του 1ου 6/θ Δ.Σ. Κρηνίδων και του 4/θ Δ.Σ. Λυδίας(Καβάλα).

του 4/θ Δ.Σ. Φιλίππων και του 3/θ Δ.Σ. Διεδρικού Πολυστύλου − Δάτου (Καβάλα)..
του 1/θ Ν/Γ Δροσοπηγής, του 1/θ Ν/Γ Άνω Υδρούσας, του 1/θ Ν/Γ Υδρούσας και του 1/θ Ν/Γ Τροπαιούχου (Φλώρινα).
του 1/θ Ν/Γ Άξου και του 1/θ Ν/Γ Γαράζου (Ρέθυμνο).
του 4/θ Δ.Σ. Μουλκίου και του 3/θ Δ.Σ. Αρχ. Σικυώνας (Κορινθία).
του 3/θ Δ.Σ. Ροζενών και του 5/θ Δ.Σ. Δερβενίου σε ένα 6/θ Δ.Σ. Δερβενίου (Κορινθία).
του 1/θ Ν/Γ Αρχ. Σικυώνας και του 1/θ Ν/Γ Μουλκίου (Κορινθία).
του 1/θ Δ.Σ Τριφυλλίου, του 2/θ Δ.Σ Γυψοχωρίου, του 2/θ Δ.Σ Λάκας και του 2/θ Δ.Σ Δροσερού (Πέλλα).
2. Δευτεροβάθμια εκπαίδευση – συγχωνεύσεις
Αναστολή της απόφασης για:
1. τη Συγχώνευση των Λυκειακών τάξεων Γυμνασίου Μακρυχωρίου και του ΓΕΛ Γόννων σε ΓΕΛ Γόννων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας.
2. τη Συγχώνευση του Γυμνασίου Μακρυχωρίου και του Γυμνασίου Γόννων σε Γυμνάσιο Μακρυχωρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας.
3. τη Συγχώνευση του Γυμνασίου Τεφελίου και του Γυμνασίου Χάρακα σε Γυμνάσιο Τεφελίου –Χάρακα με έδρα το Χάρακα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κρήτης.
4. τη Συγχώνευση του ΓΕΛ Μοχού και του ΓΕΛ Μαλίων σε ΓΕΛ Μαλίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.
5. τη Συγχώνευση του ΓΕΛ Αιγείρας και του ΓΕΛ Ακράτας σε ΓΕΛ Ακράτας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.
6. τη Συγχώνευση Γυμνάσιου Μακρυκάπας και Γυμνασίου Ψαχνών σε Γυμνάσιο Ψαχνών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Στερεάς Ελλάδας.
7. τη Συγχώνευση Γυμνάσιου Στενής και Γυμνασίου Καθενών σε Γυμνάσιο Καθενών, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Στερεάς Ελλάδας.
8. τη Συγχώνευση Γυμνασίου Μαλεσιάδας και Γυμνασίου Εμπεσού σε Γυμνάσιο Εμπεσού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Δυτικής Ελλάδας.
3.Δευτεροβάθμια εκπαίδευση – καταργήσεις
Αναστολή απόφασης για:
1. την κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων Γυμνασίου Ιτέας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
2. την κατάργηση των Λυκειακών τάξεων του Γυμνασίου Φυτειών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.
3. την κατάργηση του Γυμνασίου Μυρτιάς−Σκουροχωρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.
4. την κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
5. την κατάργηση του 8ου Γυμνασίου Ιλίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
6. την κατάργηση του Γυμνασίου Φαναρίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
7. την κατάργηση του Γυμνασίου Καλλιάνων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
8. την κατάργηση του ΓΕΛ Καναλίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.