Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Κώστας Γκιζίμης διοικητής στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας με αναπληρωτή το Νίκο Σβίγγο

Τους νέους διοικητές των νοσοκομείων μετά τις συνενώσεις στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Μετά την αναδιάταξη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων και της ενοποίησης των διοικητικών τους δομών, διαμορφώθηκαν κοινές διοικήσεις σε 78 ομάδες νοσοκομείων.
Νέες διοικήσεις προέκυψαν και στην 5ης Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον Κώστα Γκιζίμη (Δ/τη νοσοκομείου Λιβαδειάς) όσον αφορά στη Βοιωτία να τοποθετείται διοικητής στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας με τον Νίκο Σβίγγο αναπληρωτή στη Θήβα.
«Στόχος μας παραμένει η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Με τη συνεργασία του αναπληρωτή διοικητή Νίκου Σβίγγου και του προσωπικού στα δύο νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διοικητής Κώστας Γκιζίμης.
Όσον αφορά στις άλλες υγειονομικές μονάδες της 5ης ΥΠΕ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και το Γενικό Νοσοκομείο διοικητής ορίστηκε ο Ηλίας Σκυλάκος με αναπληρωτή στο Γενικό τον Κώστα Καραμπάτσα ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και ο αναπληρωτής στο Πανεπιστημιακό.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διοικητής είναι ο Αριστείδης Ζαχαρόπουλος με αναπληρωτή το Γιάννη Ντόκο, στο νοσοκομείο Τρικάλων διοικητής είναι ο Μιχαήλ Λοπατατζίδης, στης Καρδίτσας ο Λάζαρος Μακρής.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στου Καρπενησίου και της Άμφισσας ο Βασίλης Αγγουράς με αναπληρωτές στο Καρπενήσι τον Ευάγγελο Ξαρχά και στην Άμφισσα την Δήμητρα Καραγιώργου.
Τέλος στον «κύκλο» του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας ο Αναστάσιος Σεπέτης με αναπληρωτές στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καρύστου «Διόκλειο» τον Ηλία Πετσή και στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κύμης «Γ. Παπανικολάου» το Νικόλαο Γουρνή.
Πηγή: Tabloid.gr