Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Εργατικό Κέντρο Θήβας

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Το Εργατικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι ζητάνε την απόσυρση των μέτρων του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, την απόρριψη της λιτότητας, της φτώχειας και της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, την ανάσχεση και ανατροπή του κλίματος των απολύσεων και διόγκωσης της ανεργίας, την επιβολή της εφαρμογής των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, της εργατικής νομοθεσίας και των εργασιακών δικαιωμάτων και την απόσυρση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων.

Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση και η τρόικα είναι καταστροφικός, για τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Τα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας θα διαδέχονται το ένα το άλλο και θα οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους και ολόκληρη την κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα μας, η κοινωνία με τα μαζικά συλλαλητήρια και τη δράση της, μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πορεία. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη ζωή, για μας, για τους συνταξιούχους αλλά ιδιαίτερα για τους νέους, για την ίδια τη χώρα.

Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στο Συλλαλητήριο και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Εργατικού Κέντρου 22620 29694. -6942631097

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ. ΚΑΠΟΥΛΑΣ