Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Μυστικός δείπνος» 20 βουλευτών για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ


Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συζήτησαν χθες βράδυ περίπου είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες όσο και η σύνθεση παραπέμπει σε υποστηρικτές του Ευ. Βενιζέλου, καθώς την πρωτοβουλία ανέλαβε η ομάδα των επτά υφυπουργών(Σαχινίδης, Ξυνίδης, Μωραίτης, Δριβελέγγας, Όθωνας, Μπόλαρης και Πεταλωτής) που οι πληροφορίες τους θέλουν να στηρίζουν την υποψηφιότητα Βενιζέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πέραν των επτά υφυπουργών «το παρών» έδωσαν και οι βουλευτές Θ. Παπαδόπουλος, Ν. Ζωίδης, Β. Γιουμαντζίδης, Κ. Περλεπέ, Ηλ. Καρανίκας, Ν. Τσώνης κ.α. και η συζήτηση είχε στόχο να εμφανιστούν ως συγκροτημένη ομάδα στη μάχη της διαδοχής.
«Θα στηρίξουμε, αλλά θα διατηρήσουμε και την αυτονομία του λόγου μας», όπως μας είπε ένας από αυτούς που δεν παραδεχόταν ότι έχουν αποφασίσει τη στήριξη του Ευ. Βενιζέλου.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος πρόκειται τις επόμενες ημέρες να καλέσει κάποιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συζητήσουν για τη Βουλή και το κόμμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πάγκαλος εργάζεται για τη συγκρότηση έτερης, αντι-βενιζελικής υποψηφιότητας καθώς ήδη λέγεται ότι έχει αποφασίσει να ταχθεί απέναντι από τον κ. Βενιζέλο στη μάχη της διαδοχής.
Newsbeast.gr