Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ

20.02.12
Αγαπητοί Δηλεσιώτες,
Με προσωπική μου επιστολή έχω καλέσει σε συνάντηση τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των συλλόγων του Δηλεσίου, (Εκπολιτιστικών, Αθλητικών, Ναυτικών Ομίλων, Γονέων & Κηδεμόνων), με στόχο την ενοποίηση όλων των δυνάμεων του τόπου μας που έχουν δείξει με τη στάση τους ότι ενδιαφέρονται και για όσα συμβαίνουν έξω από την αυλή του σπιτιού τους και λίγο μακρύτερα από τον καναπέ τους.
Θα σας ενημερώσω τόσο για τα αποτελέσματα των συναντήσεων αμέσως μετά το πέρας τους.

Δήλεσι Φεβρουάριος 2012
Λάζαρος Μαυράκης
Δημοτικός Σύμβουλος Τανάγρας

Το γενικό μέρος της επιστολής έχεις ως εξής:
ΘΕΜΑ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ
ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Δ/Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ..........................
Αγαπητέ ...............
.....
Πέρασε ένας χρόνος από τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές κατά τις οποίες οι δημότες του Δήμου Τανάγρας αλλά κυρίως οι Δηλεσιώτες με εμπιστεύθηκαν στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Τανάγρας. Στο χρονικό αυτό διάστημα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο απέκτησα εμπειρίες και πληροφορίες που θεωρώ ότι μπορεί να αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών της πλέον υποβαθμισμένης περιοχής του Δήμου μας που είναι το Δήλεσι.
Επειδή όμως όλοι γνωρίζουμε πως «ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη», θεωρώ πως οι Δηλεσιώτες μόνο ενωμένοι μπορούμε να περιμένουμε ορατές αλλαγές σε όσα συμβαίνουν (ή κυρίως δεν συμβαίνουν) σήμερα στον τόπο μας. Πιστεύω, ότι όλοι εμείς που κατέχουμε κάποιο - έστω και μικρό - αξίωμα, πρέπει να παίξουμε ηγετικό ρόλο, ώστε εκτός από τις στενές συλλογικές μας υποχρεώσεις που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου που ηγούμαστε, να προωθήσουμε και το γενικότερο συμφέρον του τόπου που ζούμε.
Έτσι αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί, συναντιέμαι με τους συλλόγους και τους πολίτες εκείνους που στο πέρασμα του χρόνου έχουν δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για όσα γίνονται ή έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν στο τόπο που ζούμε.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας και το βάλτωμα των αναπτυξιακών έργων στο Δήλεσι, θα σε παρακαλέσω να συναινέσεις για μια συνάντησή μου με το Δ/Σ του συλλόγου σας, προκειμένου να αλληλοενημερωθούμε και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο προώθησης των προβλημάτων που απασχολούν το Δήλεσι.
Αναμένω την απάντησή σου.
Δήλεσι Φεβρουάριος 2012
Με εκτίμηση
Λάζαρος Μαυράκης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας