Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

"Τόσκα" μυρίζουν τα μισά Βάγια σύμφωνα με αναγνώστη


ΠΗΓΗ THIVA PRESS
Αποπνικτική εξαιτίας.... δυσάρεστων οσμών είναι η ατμόσφαιρα στα Βάγια, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αναγνώστης στο Θήβα press.

"Το τσιμεντένιο φρεάτιο που διασχίζει την είσοδο και ένα τμήμα του χωριού είναι ξεσκέπαστο εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα όλες οι.... "ευωδιές" από τις ακαθαρσίες των τουαλετών να εισχωρούν στα σπίτια μας" μας γράφει και συνεχίζει "Δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. Ούτε έξω αλλά ούτε και μέσα στο σπίτι σου. Η μπόχα από τα λύματα έχει ποτίσει το δέρμα μας, αφού δεν υπάρχει στιγμή που να μην έχουμε αναθυμιάσεις. Ιδίως τα μεσημέρια και τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες είμαστε για κλάματα".

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο φρεάτιο είχε κατασκευαστεί για να "οδηγεί" τα λύματα στον βιολογικό καθαρισμό των Βαγίων ο οποίος αφού ουδέποτε λειτούργησε είχε σαν αποτέλεσμα αυτά να οδηγούνται με φυσική ροή μέσω του κάμπου των Βαγίων στην λίμνη Υλίκη.

"Υπάρχει κανείς αρμόδιος στον Δήμο Θηβαίων, από τους τοπικούς άρχοντες ή από το Υγειονομικό να δώσει λύση στο πρόβλημα μας;;; αναρωτήθηκε ο καταγγέλλων και κατέληξε "Δυστυχώς φαίνεται ότι μάλλον ασχολούνται με γιορτές και πανηγύρια παρά με κάτι ουσιώδες για την υγεία μας" .