Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ

http://makeleio.gr


Θαυμάστε κράτος... Συνελήφθη για τρίτη φορά (!) νεαρός πακιστανός, που έχει σοκάρει επανειλημμένως τους κατοίκους της Θήβας, κάνοντας επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε κεντρικά σημεία και μάλιστα μπροστά σε ανήλικα παιδιά!

Για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο ψυχικά διαταραγμένος πακιστανός προκάλεσε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου ξεγυμνώθηκε και άρχισε να... χαϊδεύεται αδιαφορώντας για την παρουσία των παιδιών που έπαιζαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένα!

Οι γονείς κράτησαν την ψυχραιμία τους παρά την οργή που ένιωθαν να τους πλημμυρίζει και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. συνέλαβαν τον αλλοδαπό επιδειξία που θα οδηγηθεί και αυτή τη φορά στον εισαγγελέα Θηβών. Όμως, αν και έχει ήδη εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ο Πακιστανός πάντα βρίσκει τρόπο να... επιστρέφει και να συνεχίζει τις ανάρμοστες προκλήσεις.
Εν ολίγοις, τον έπιαναν αναγκαστικά αφού οι "πράξεις" του γίνονταν δημόσια, κι αντί να τον βάλουν φυλακή ή να τον απελάσουν, τον άφηναν ελεύθερο να συνεχίζει τις... επιδείξεις του σε μικρούς και μεγάλους!