Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

          Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 23702/6-9-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 10 του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00 , σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ενημέρωσή σας :
1) 2.2 Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων- Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων έτους 2012.

2) Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2012.

3) Λήψη απόφασης για την έγκριση άδειας εκσκαφής για τις ανάγκες δυο (2) Φ/Β πάρκων μετά από αίτηση των «ΣΑΓΙΡΟΓΛΟΥ Β. ΑΒΕΠ & ΣΤ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

4) Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας αιθουσών διδασκαλίας για το ειδικό σχολείο στο Λουτουφί.

5) Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας του διαγωνισμού για τις εργασίες υγρομόνωσης της κερκίδας στο Δημοτικό Στάδιο.

6) Διόρθωση της υπ’αρ. 286/12 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς το ύψος του προϋπολογισμού της μελέτης.

7) Έγκριση υψομετρικής μελέτης (μηκοτομής) τμήματος της οδού ΒΛΑΧΟΥ μεταξύ του Ο.Τ. 267 και των Ο.Τ. 258 στο Κολωνάκι Θηβών.

8) Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην Κωνσταντίνα Κατσίνα του Δημητρίου, κατοίκου Τ.Κ. Μουρικίου του Δ.Θηβαίων.

9) Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην Παρασκευή Πετεινάρη του Βασιλείου, κατοίκου Τ.Κ. Πλαταιών του Δ.Θηβαίων.

10) Άδεια εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας Ναυπλιώτη Ιωάννη του Σωτ. Σε δημοτικό δρόμο στη θέση «Σταροκρίθι» Ελεώνα Θηβών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ