Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Εύβοια:Ξέσπασαν σε λυγμούς,όταν είδαν την ειδοποίηση για τη διακοπή ρεύματος!



ΦΩΤΟ από evianews.com
Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία αλλά τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες...

λειτουργίας των Μονάδων και της διαβίωσης των ασθενών. Τα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που έχουν οι δομές της Ε.Π.Α.Ψ.Υ., εγκυμονούν τεράστιο κίνδυνο για την υγεία και της ζωή των ατόμων που εξυπηρετούνται σε αυτές.

Στην Εύβοια λειτουργούν τρεις δομές στις οποίες διαμένουν 32 ένοικοι με ψυχιατρικά προβλήματα και απασχολούνται 50 εργαζόμενοι. Οι δομές παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας ψυχικής υγείας και φροντίζουν για την επανένταξη των ασθενών στην κοινωνία.

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε την Όλγα, την Φωτεινή και την Κατερίνα. Μπορεί να είναι απλήρωτες για αρκετούς μήνες όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους, όμως αυτό δεν τους νοιάζει."Είδαμε τον λογαριασμό και την προειδοποίηση ότι θα μας κόψουν το ρεύμα και παγώσαμε. Σκεφτήκαμε οι 32 τρόφιμοι που θα πάνε και μας έπιασε μία στεναχώρια" είπαν οι εργαζόμενες στο evianews.com.

ΦΩΤΟ από evianews.com
Λυγίζουν όταν σκέφτονται την στιγμή που θα τους πουν το αντίο. Περιττό να αναφερθεί ότι για ακόμη μία χρονιά δεν θα μπει πετρέλαιο ούτε στον ξενώνα αλλά ούτε και στα δύο οικοτροφεία."Καλά ας πούμε ότι δεν νοιάζονται για τους εργαζόμενους, αλλά δεν σκέφτονται αυτούς τους ανθρώπους που είναι χωρίς οικογένειες και έχουν τα δικά τους προβλήματα" αναρωτιούνται οι εργαζόμενες.