Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

"Αυλή του παιχνιδιού".... την Κυριακή η κεντρική πλατεία της Θήβας



Σε «αυλή του παιχνιδιού » θα μετατραπεί για 2 ώρες η κεντρική πλατεία της Θήβας! «Το Κουτί των Θαυμάτων», μια πρωτότυπη θεατρική γωνιά για παιδιά, που έχει δημιουργήσει η Μικρασιάτισσα συμπατριώτισσά μας παιδαγωγός και ηθοποιός Μαρία Δεληκωνσταντίνου στην Αθήνα, θα μεταφερθεί για λίγες ώρες στην Θήβα .

Η παράσταση που είναι διοργάνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ έχει τίτλο «Στην αυλή του παιχνιδιού » και επιφυλάσσει εκπλήξεις στους λιλιπούτειους φίλους μας, μέσω μιας πλήρους διαδραστικής ενασχόλησης, η οποία περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, παντομίμα, μουσικό-κινητικές ασκήσεις και ζωγραφική.
Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων τα παιδιά γνωρίζουν το μαγικό κόσμο των τεχνών, αναπτύσσουν και καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, σε περιβάλλον αυτενέργειας, συλλογικότητας και συνεργασίας (Εννοείτε ότι είναι δωρεάν )
Με χαρά περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και ώρα 6 μ.μ στην κεντρική πλατεία Θήβας

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη μαθημάτων για τα χορευτικά τμήματα νηπίων, μαθητών Δημοτικού και μαθητών Γυμνασίου- Λυκείου είναι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου με δασκάλα την κα Χριστίνα Στέρπη (πληροφορίες 6944509334 & 6978468517 )

Συνεχίζουμε και φέτος την παιδική χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών για αγόρια και κορίτσια με δάσκαλο τον καθηγητή βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακής μουσικής κο Ευάγγελο Τζουμανέκα (πληροφορίες 6982481894 )

Και φέτος επίσης θα συνεχιστή η συνεργασία με τις ηθοποιούς Αμεστοπούλου Άννυ και Ευγενάκη Θεοδώρα που διδάσκουν θεατρικό παιχνίδι για μαθητές. (πληροφορίες: 6936648894 & 6948173576)