Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Απογοητευμένοι και οργισμένοι οι Έλληνες


Απογοητευμένοι και οργισμένοι είναι οι Έλληνες με την κατάσταση που έχει εμπελιέλθει πια η ζωή τους μετά τις συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.



Οι περισσότεροι πια τα καταφέρουν δύσκολα και φοβούνται πως τα χειρότερα έρχονται. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθημερινά έξοδα, με τα χαράτσια να «τους πνίγουν» και να τους οδηγούν σε αδιέξοδα.

Το ρεπορτάζ του newsbomb.gr καταγράφει την οργή τους και τα μηνύματα που στέλνουν στην κυβέρνηση που τους έχει οδηγήσει σε αυτή τη δραματική κατάσταση. Μια κυβέρνηση που συνεχίζει να ξεπουλάει στους δανειστές τα πάντα, αψηφώντας τους ίδιους τους πολίτες της χώρας.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της γυναίκας που κάνει λόγο για κατοχή! Μία οικονομική σκλαβιά που η κυβέρνηση Σαμαρά επέβαλε στους Έλληνες πολίτες! Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό οι κύριοι αυτοί ξεπούλησαν τις θυσίες του Έλληνα στη Μέρκελ και την παρέα της.

Ο κ. Σαμαράς, που προεκλογικά δήλωνε με περίσσιο θράσος πως θα σταθεί δίπλα στις ευπαθείς ομάδες και σε καμία περίπτωση δεν θα μειώσει ούτε για ένα ευρώ τις συντάξεις, τώρα σαν άλλος Πήλιος Γούσης προδίδει τις ελπίδες και το «αίμα» των Ελλήνων.

Ο Έλληνας πλέον έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζει στην πλάτη του η κυβέρνηση την ώρα που οι κυβερνώντες αποδίδουν τις ευθύνες για την κατάντια του τόπου στις ξένες δυνάμεις...

Η κυβέρνηση οδηγεί στον αργό θάνατο εκατομμύρια Έλληνες! Αξίζει να επισημάνουμε πως 3.124 Έλληνες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία μέσα σε τρία χρόνια...

Δείγμα της εξοντωτικής πολιτικής για τον Έλληνα μεροκαματιάρη-συνταξιούχο που ακολουθεί η Κυβέρνηση Σαμαρά.

: http://www.newsbomb.