Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ


Στις 15 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συνόλου των εργαζομένων της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση του προσωπικού από τους υπεύθυνους των αρμόδιων διευθύνσεων, με σκοπό να πληροφορηθούν οι εργαζόμενοι τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος, τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και των συναφών δράσεων, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τους, τους στόχους και τον σχεδιασμό του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) καθώς και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής που πρέπει να τηρούνται από τους εργαζόμενους για την αποφυγή ατυχημάτων.

Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν τα προβλήματα και έγινε αναφορά σε θέματα που προκύπτουν από την καθημερινή εργασία.

Στην συνάντηση αυτή παρευρέθησαν και τοποθετήθηκαν σχετικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ, κος Γεωργίου Ευάγγελος (Αντιπρόεδρος & Δήμαρχος Τανάγρας) κος Στρατέλος Νικόλαος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων) και  Χαλβατζής Σταμάτης (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων).
Οι συναντήσεις των εργαζομένων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα κατά τομέα ευθύνης, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και ενεργός συμμετοχή με στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στον  Φο.Δ.Σ.Α.
Η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ επενδύει στους εργαζόμενους και στηρίζει την καθημερινή τους προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι και το έργο της.

Από την
Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε