Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Προσφορά Αγάπης»


Η «προσφορά» φαντάζει πολλές φορές μια έννοια αόριστη, μια έννοια που ίσως να προκαλεί ακόμη και αμηχανία.

Εμείς, σύσσωμη η ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπορούμε με σιγουριά να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας, που όχι μόνο ενδιαφέρονται και συμπονούν αλλά σπεύδουν να συνδράμουν σε κοινωνικά αδύναμα σύνολα.

Όταν η Διοίκηση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκίνησε να οργανώσει μια κοινωνική δράση, η οποία θα είχε ως αποστολή τη διανομή τροφίμων και ρουχισμού σε συνανθρώπους που δυστυχώς δε διαθέτουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους Κατόχους Κάρτας Διαρκείας να προτείνουν εκείνοι μια οικογένεια που θα προσκληθεί να παραλάβει τρόφιμα και ρουχισμό.

Η ανταπόκριση τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακή καθώς με μεγάλη προθυμία και ακρίβεια μας πρότειναν οικογένειες που είτε προσωπικά γνώριζαν είτε είχαν ακούσει για τη δυσμενή τους κατάσταση.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως η ενέργεια της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ «Προσφορά Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στα γραφεία της Ομάδας μας (πλ. Μαγιάκου- Ταμπάχνα), όπου και θα διανείμουμε τρόφιμα και ρουχισμό αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στις οικογένειες, που οι Κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας έχουν προτείνει.

Ελπίζουμε με την ενέργειά μας αυτή να δώσουμε λίγη χαρά στους συνανθρώπους μας τις γιορτινές αυτές ημέρες.