Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δεν θα μεταφερθούν τσιγγάνοι από την Θήβα στην 'Αμφισσα

http://www.lamiastar.gr

O Δήμος Δελφών διαψεύδει φημολογία περί μετοίκησης ή μεταφοράς αθιγγάνων στην περιοχή της Άμφισσας.

Κατόπιν της έντονης φημολογίας που έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας περί μετοίκησης ή μεταφοράς πλήθους οικογενειών αθιγγάνων από την περιοχή της Θήβας προς την περιοχή της Άμφισσας, αναγκαζόμαστε για μια ακόμα φορά να προβούμε σε διάψευση ανυπόστατων, αναληθών και ύποπτων φημολογιών.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι κανένα τέτοιο γεγονός δεν έχει λάβει χώρα, ούτε καν υπάρχει καμιά αντίστοιχη πρόθεση από Δήμους ή άλλους φορείς της Περιφέρειάς μας. Οι συγκεκριμένες φήμες είναι αβάσιμες και ανυπόστατες.

Διερωτώμεθα τι σκοπούς εξυπηρετεί η διασπορά τέτοιων ψευδών ειδήσεων που δημιουργεί αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία, ενώ δηλώνουμε απερίφραστα ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας θα διασφαλίσουμε την ευνομία στην περιοχή του Δήμου μας έναντι οιασδήποτε απειλής, εφόσον όμως υφίσταται πραγματικά και δεν αποτελεί ανεύθυνη φημολογία.

Για οποιοδήποτε έχει εγκατασταθεί παρανόμως στο Δήμο μας, ο Δήμος Δελφών έχει ήδη κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να εφαρμοστεί η νομιμότητα και να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των Δημοτών μας.