Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ο Λ. Γρηγοράκος στη Θήβα στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών.

 Συντάχθηκε από τον/την Θανάσης Μερτζάνης
Νέα προσυνεδριακή σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Θήβα αυτή τη φορά παρουσία του Λεωνίδα Γρηγοράκου, της Κατερίνας Μπατζελή και της Βασιλικής Τσόνογλου.

Το ΠΑΣΟΚ ενισχύει τις επαφές του με τα κομματικά στελέχη και τους φίλους του κινήματος στην κατεύθυνση της επανασυσπείρωσης των ψηφοφόρων του εν όψει του πολύ κρίσιμου συνεδρίου.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μίλησε για αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ που θα αποτινάξει τις παθογένειες του παρελθόντος και μέσα από τη συλλογικότητα, τον πατριωτισμό και τη σύνθεση των απόψεων θα καταθέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης για τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Κατερίνας Μπατζελή η οποία απείλησε με την ανατροπή της κυβέρνησης αν η ΝΔ επιμείνει στην τακτική της σύγκρουσης των δυνάμενων καταστολής με εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που διαδηλώνουν ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα στη Λιβαδειά είχε διαδοχικές συναντήσεις με κομματικά στελέχη ο στενός συνεργάτης του Ε. Βενιζέλου και πρώην γραμ. της Ά Αθήνας, Γιώργος Λυμπερόπουλος.    http://www.lamiastar.gr/