Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τετ α τετ Βενιζέλου – Παπαγγελή για το Πανεπιστήμιο στη Λιβαδειά

Την Τρίτη η συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Παιδείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελο Βενιζέλο με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την αναδιοργάνωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, όπως αυτή προτείνεται στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» και κυρίως του ανέπτυξε όλη την επιχειρηματολογία για την ανάγκη διατήρησης του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης στη Λιβαδειά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει ο Δήμαρχος Λεβαδέων για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτικών φορέων και των εκπροσώπων της πολιτείας σχετικά με την αναγκαιότητα παραμονής του πανεπιστημιακού τμήματος στη Λιβαδειά και της αναβάθμισης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
Επίσης, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η ΚΕΔΕ στο πλαίσιο της διαβούλευσης του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» και κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου Λεβαδέων αποφασίστηκε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ να επισκεφθεί τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο για μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2013.