Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ξεκίνημα Τάκη Λεμονή στο Λεβαδειακό


«Για μένα αυτή η χρονιά είναι ένα στοίχημα αφού την προηγούμενη χρονιά που συνεργάστηκα η ομάδα υποβιβάστηκε αλλά το θέμα είναι όταν πέφτεις κάτω να μπορείς να σηκωθείς και να συνεχίσεις. Και φυσικά κάτι χρωστάω και στον Γιάννη Κομπότη» τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού Τάκης Λεμονής κατά την παρουσίαση που έγινε σήμερα στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Τον Τάκη Λεμονή προλόγησε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Άρης Ρούσσαρης τον οποίο και καλωσόρισε ευχόμενος επιτυχίες: » Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε οτι σε αυτή την προσπάθεια πλήρους αναδιοργάνωσης της ομάδας εμπιστευτήκαμε τις τύχες της σε έναν άνθρωπο, τον Τάκη Λεμονή που είναι πάνω απ” όλα διακεκριμένος προπονητής. Θέλαμε λοιπόν στην ομάδα έναν άνθρωπο που θα ήταν ικανότατος ως προπονητής, εξαίρετος ως άνθρωπος και έντιμη προσωπικότητα. Έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε και μας ξέρει«.....

Στη συνέχεια ο Τάκης Λεμονής έκανε τον δικό του πρόλογο και οριοθέτησε τους στόχους: «Άκουσα πάρα πολύ καλά λόγια αλλά ο στόχος ο δικός μου είναι αυτά τα λόγια να τα ακούσω στο τέλος της χρονιάς και να αποδείξω με έργα αυτά που είπε ο πρόεδρος της ομάδας.
Έχω συνδέσει το όνομα μου με αυτή την ομάδα, έχω περάσει πολύ καλά χρόνια στη Λιβαδειά και πιστεύω οτι ήρθε η ώρα ο Λεβαδειακός να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Κι εγώ και η διοίκηση και οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας οτι έχουμε την ευθύνη για οτιδήποτε γίνεται. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί ακόμα και ο φίλαθλος κόσμος δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε μια γροθιά.
Ο κ. Κομπότης, με τον οποίο εκτός από επαγγελματική έχω και πολύ καλή φιλική σχέση, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να με πείσει με τον τρόπο του να έρθω στη Λιβαδειά. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να ανεβάσουμε ένα επίπεδο ακόμη αυτή την ομάδα σε θέματα οργάνωσης. Έχουν γίνει αρκετά βήματα και το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το θέμα της αδειοδότησης. Αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για την ομάδα. Απο δω και πέρα αν βελτιώσουμε και ωρισμένα πράγματα σε θέματα δουλειάς θα έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο.
Την προηγούμενη φορά συνεργάστηκα με τον Λεβαδειακό αλλά πέσαμε. Για μένα αυτή η χρονιά είναι ένα στοίχημα αφού την προηγούμενη χρονιά που συνεργάστηκα η ομάδα υποβιβάστηκε αλλά το θέμα είναι όταν πέφτεις κάτω να μπορείς να σηκωθείς και να συνεχίσεις. Και φυσικά κάτι χρωστάω και στον Γιάννη Κομπότη». Διαβάστε περισσότερα στο http://stereasports.com/?p=14336