Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο γιος του Αλέξη σε σικ ιδιωτικό παιδικό σταθμό!!! Σας κάνει εντύπωση, εμάς καμία!!!



Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ

Σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό πολυτελείας έστειλε ο Τσίπρας το γιο του...

και η είδηση έχει προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα όπως ανέφερε η εφημερίδα Καθημερινή ο κ. Τσίπρας επιθυμεί για το γιο του την καλύτερη εκπαίδευση και ερεθίσματα από τη νηπιακή του ηλικία… Ένας γιος Προέδρου πως θα μπορούσε άλλωστε να λάβει κατώτερη εκπαίδευση σε δημόσια σχολεία…

Πρόκειται για έναν από τους ακριβότερους σταθμούς της Αθήνας με τα δίδακτρα - φωτιά να φθάνουν το χρόνο στις 6.600 ευρώ. Κουβαρντάς ο Αλέξης, βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Αν αναλογιστούμε και τις δηλώσεις του για την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ότι θα είναι η ταφόπλακα των δημοσίων τότε αυτή η κίνηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άκρως προκλητική!

Από την άλλη όμως… πείτε μου ποια από τα παιδιά και των υπολοίπων πολιτικών πήγαν σε δημόσια σχολεία;



Και μιας που λέμε για παιδικούς σταθμούς, ποιος μπορεί να ξεχάσει τις χιλιάδες αιτήσεις γονέων για μια θέση στους δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς και την αγωνία τους για μια δωρεάν εκπαίδευση. Κυριολεκτικά έγινε «σφαγή»!

Πώς να τα βγάλουν πέρα οι άμοιροι, μέσα στην ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση.

Αυτοί δεν έχουν όνειρα για τα παιδιά τους; Μόνο ο γιος του κ. Τσίπρα και του κάθε πολιτικού και λεφτά έχει δικαίωμα στην καλύτερη παιδεία;;;;

Οι πτωχοί ξέρουμε τι σημαίνει δημόσιο σχολείο, άγχος στις Πανελλήνιες εξετάσεις και ατελείωτες ώρες διαβάσματος. Για να μην πούμε για τις αμέτρητες φόλες που έχουμε φάει αφού με τα χίλια βάσανα καταφέραμε και τελειώσαμε Πανεπιστήμιο, Ελληνικότατο παρακαλώ και με τη βούλα!!!! Το πτυχίο… βασανισμένο και σε ΜΕΓΑΛΗ κορνίζα (άλλη πικρή ιστορία αυτή…).