Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ


Το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς αποτελεί τη βασικότερη μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας όχι μόνο προς τους πολίτες της επαρχίας Λιβαδειάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς εξυπηρετεί τμήμα της επαρχίας Θήβας, το σύνολο της Λοκρίδας και τμήμα της ανατολικής Φωκίδας.


Οι μέχρι σήμερα ακολουθούμενες κυβερνητικές πολιτικές στο θέμα της δημόσιας υγείας έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, όπως:
· Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
· Ελλείψεις σε φαρμακευτικό και ιατρικό εξοπλισμό
Ωστόσο, το Νοσοκομείο Λιβαδειάς κυρίως λόγω της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου προς τους ασθενείς.
Ο Δήμος Λεβαδέων και όλοι οι φορείς της πόλης μας, με συνεχή υπομνήματα και παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Υγείας, έχουν καταστήσει σαφές στην εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου ότι η άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου αποτελεί σημείο ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας.
Επειδή, το Νοσοκομείο Λιβαδειάς πρέπει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου
Επειδή, η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα μας
Σας καλούμε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς για να απαιτήσουμε τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τη βελτίωση της λειτουργίας του.
Διεκδικούμε την δωρεάν δημόσια υγεία για όλους!
Διεκδικούμε την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου μας!
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να προστατέψουμε το Νοσοκομείο μας από τις πολιτικές της μνημονιακής λαίλαπας!!!!

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ