Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου"




H νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού αποφασίσαμε να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση, με κύριους αποδέκτες την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς – εξυγιαντές του ποδοσφαίρου.

Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου που εξελίσσετε για εμάς χωρίς εμάς. Είναι δυστυχώς γεγονός ότι οι άσχημες οικονομικές συγκυρίες που περνά ο τόπος μας τελευταία, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορο και το άθλημα που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας το ποδόσφαιρο. Το ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο που πάνω του έχουν ασελγήσει και συνεχίζουν να ασελγούν πάσης φύσεως “λαμόγια” και καλοθελητές που παρουσιάζονται ως εκ θαύματος πάντα τις κατάλληλες στιγμές.

Τα όσα λαμβάνουν χώρα σε διάφορα κέντρα αποφάσεων τους τελευταίους μήνες, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και είναι πέρα από κάθε έννοια ισονομίας. Είμαστε μάρτυρες γεγονότων και καταστάσεων που τελευταία προσβάλουν την νοημοσύνη και των πλέον αφελών αυτού του τόπου. Βλέπουμε πορίσματα ανακριτών και εισαγγελέων να “γράφονται” στα παλαιότερα των υποδημάτων τους από κάποιες διορισμένες επιτροπές, να αγνοούνται επιδεικτικά ομόφωνες αποφάσεις δημοσίων οργάνων, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι είδους πολίτευμα έχουμε τελικά σε αυτή τη χώρα που γέννησε την δημοκρατία.

Ξεκινώντας από το περίφημο κοριόπολις με τους παραλλάσαντες, να απαλλάσσονται ένας - ένας ( στο τέλος θα μείνουν υπόλογοι οι οπαδοί ), μέχρι τα περιβόητα "ύποπτα " παιχνίδια όπως το ΟΣΦΠ - Βέροια (όπου ανακριτής και εισαγγελέας αποφάνθηκαν ως χειραγωγημένο) και αποκορύφωμα την αθώωσή της κατά τα αλλά συμπαθούς ομάδας της Κέρκυρας παρά το πόρισμα καταπέλτη της ΕΕΑ για αποβολή- υποβιβασμό της !!! Ξεχάσαμε όμως ότι εδώ είναι Ελλάδα… και ο ισχυρός και τα συμφέροντα του είναι πάνω από οποιοδήποτε νόμο του κράτους.

Ε λοιπόν κύριοι το παραμύθι σας κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει. Αν επιθυμείτε ομάδες άρματα σας εμείς δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Αν σας αρέσουν οι δορυφόροι εμείς θα γίνουμε οι πλανήτες σας. Το απόστημα πρέπει να σπάσει και ελπίζουμε αυτή τη φορά η πολιτεία να κάνει το καθήκον της και να ξυπνήσει από το μόνιμο λήθαργο της.

Κύριοι εμείς σαν γνήσιοι οπαδοί του ΑΠΟΛ ΜΑΣ δεν θα σας αφήσουμε να σκυλέψετε άλλο το κορμί του ποδοσφαίρου. Δεν θα μας κόψετε το ποδόσφαιρο με τις γελοίες και άκρως κατευθυνόμενες αποφάσεις σας. Δεν εξαργυρώνουμε γραμμάτια και δεν φοβόμαστε τη σύγκρουση γιατί αυτοσκοπός μας είναι η κάθαρση. Αποφασίστε τι θέλετε: Ή με τον Ιησού ή με το Βαραββά.

Εμείς τις επιλογές μας τις έχουμε κάνει από χρόνια. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση ούτε την εύνοια κανενός, ζητάμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να τηρηθούν οι νόμοι του Ελληνικού κράτους.

ΥΓ: Κύριε Κοντονή σας θυμίζουμε-υπενθυμίζουμε ότι δεν είστε διακοσμητικός. Πράξτε τα δέοντα όσο είναι ακόμη καιρός.