Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΘΗΒΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΕΔΡΑ ΘΗΒΑ
ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 11-Τ.Κ.32200 – ΤΗΛ. : 22620 29694 - FAX. : 22620 26428 Email: ekthivas@gmail.com
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡΙΤ. ΑΠΟΦ.: ΠΡΩΤΟΔ. ΘΗΒΩΝ 72/18.3.46 ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧ. ΣΤΟ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.53/80.3.46
Αριθμ. Πρωτοκ. 1886 ΘΗΒΑ. 4 / 10 /2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες πραγματοποιήθηκε 24ωρη απεργία στις Πτηνοτροφικές επιχειρήσεις ΕΛΙΖΑ, ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ, ΖΟΥΡΑ (ομίλου ΖΟΥΡΑ) που ανήκουν στην περιοχή μας, για τους λόγους, οφειλές δεδουλευμένων, απολύσεις συναδέλφων, τοποθέτηση κάμερες στους χώρους εργασίας , λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας κλπ .

Η ανεξήγητη προκλητική στάση της Διοίκησης της εταιρείας, για την σύλληψη του Προέδρου και μέλους του σωματείου προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να διασπάσει την απεργία, αντί να καθίσει να συζητήσει με την Διοίκηση του σωματείου και να δεσμευτεί για την εξόφληση των δεδουλευμένων και την ακύρωση των απολύσεων και για όλα τα άλλα προβλήματα που υφίστανται στην εταιρεία, προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες, δείχνοντας την αντίληψη που επικρατεί για το πόσο αναλώσιμοι είναι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της Διοίκηση της εταιρείας για την συλλήψεις των συναδέλφων και τους καλούμε όπως καταβάλλουν άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και ανακαλέσουν τις απολύσεις.

Το Εργατικό Κέντρο ήταν και θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα στους χώρους εργασίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.