Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

«Στα χνάρια των Μινυών» 4ος Περίπατος, Ορχομενός-Προσήλιο



Συνεχίζονται και φέτος οι περιπατητικές εξορμήσεις «Στα χνάρια των Μινυών» που καθιέρωσε από το 2016 η ιστοσελίδα www.asopichos.gr.

Την προηγούμενη περίοδο πραγματοποιήθηκαν τρεις περίπατοι (στο Κάστρο του Ορχομενού, στον Βοιωτικό Κηφισό και στο κάστρο του Γλα) ενώ η νέα περίοδος ξεκινά με τον περίπατο στο Προσήλιο και προορισμό το σημείο που βρέθηκε ο διάσημος πλέον «τάφος» τον οποίο, όσοι θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή και να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με τις ανασκαφές και τα ευρήματα.

Η συγκέντρωση θα γίνει στον Αη Γιάννη (Σκριπού) την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 ενώ η διαδρομή θα ακολουθήσει το δρόμο Νεφέλης στις ρίζες του βουνού Ακοντίου προς Προσήλιο και επιστροφή.

Η διαδρομή είναι εύκολη, ισόπεδη, ασφάλτινη συνολικού μήκους 9 χλμ.

Όμορφες στιγμές με συνδυασμό άσκησης και γνωριμίας των τοπικών μνημείων. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι, η καλή διάθεση και τα χαμόγελα.

Λεπτομέρειες γύρω από τον 4ο περίπατο ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα του www.asopichos.gr όπου μπορείτε να δηλώνεται τη συμμετοχή σας – δωρεάν – στο e-mail της ιστοσελίδας asopichos@gmail.com συμπληρώνοντας την …

Δήλωση συμμετοχής ή στέλνοντας μήνυμα στο FB του asopichos