Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Εργατικό Κέντρο Θηβών

Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Θηβών γνωστοποιεί πως λύθηκε ένα ζήτημα το οποίο είχε ταλανίσει για καιρό την τοπική κοινωνία της Θήβας, η μεταφορά των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υγειονομικών επιτροπών του Νομού Βοιωτίας στο υποκατάστημα του. ΙΚΑ Λιβαδειάς.

Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Θήβα καθώς πολλοί πολίτες δεν είχα την δυνατότητα, είτε λόγω οικονομικής δυσχέρειας είτε λόγω κινητικών προβλημάτων, να μετακινούνται στην Λιβαδειά για την διεκπεραίωση των εκάστοτε υποθέσεων που περιλάμβαναν τις παραπάνω υγειονομικές επιτροπές.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θήβας

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα οι πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υγειονομικές επιτροπές του Νομού Βοιωτίας είχαν μεταφερθεί στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Λιβαδειάς, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μεταβαίνουν για εξέταση του προβλήματός τους στο ΙΚΑ Λιβαδειάς, γεγονός που επιβάρυνε τους ασφαλισμένους της περιοχής Θηβών με τις επιπρόσθετες μετακινήσεις.

Μετά από ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Θήβας σας γνωστοποιούμε ότι οι παραπάνω επιτροπές θα συνεδριάζουν πλέον στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Θηβών.