Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νέες αθλητικές υποδομές στην Θήβα!



Νέο γήπεδο 5Χ5 κατασκευάζεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Θήβα.
Το γήπεδο θα κατασκευαστεί σε έκταση 2 στρεμμάτων, μεταξύ Πυριού και Αγ. Τριάδας, στην θέση Παραπόρτι, εκέι που γίνεται η εμποροπανήγυρη.
Στο μεταξύ, έχει ήδη ανατεθεί η κατασκευή του πέμπτου γηπέδου στο Αμπελοχώρι, ενώ έχει σχεδόν τελειώσει η προμελέτη για την κατασκευή ενός αθλητικού πάρκου, σε έκταση 6 στρεμμάτων, στο Πυρί.
Παρεμβάσεις του είδους, μικρότερης έκτασης όμως, έχουν σχεδιαστεί σε όλες τις συνοικίες της πόλης, ενώ στον Συνοικισμό ανακατασκευάζεται το παλιό μπάσκετ, σε σύγχρονο γήπεδο 7Χ7, ανακαινίζονται τα υπάρχοντα αποδυτήρια και παραχωρείται η χρήση του στον Ιωνικό Αστέρα.
«Μέσα από κονδύλια, που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει ανάπλαση των αύλειων χώρων των σχολείων, αλλά και των αθλητικών χώρων που υπάρχουν» εξηγεί ο Δήμαρχος Θηβαίων Ν. Σβίγγος, αναφερόμενος και στον σχεδιασμό για το ΤΑΧΙ, όπου θα κατασκευαστεί κλειστό γυμναστήριο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης αλλά και των εθνικών ομάδων μπάσκετ, όπως είχε εξαγγείλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του μπάσκετ κ. Βασιλακόπουλος.