Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Τι θα χρειαστείς για να την περάσεις άρχοντας και στο camping

Χλιδή στη σκηνή: 

http://www.men24.gr/ast/cov/ca/campingessential_s01_b.jpg
Τα μπάνια του λαού είναι προ των πυλών...
και με τη φετινή οικονομική κατάσταση το camping φαντάζει ιδανική λύση. Μάθε τι χρειάζεασαι -πέρα από τα βασικά- για να μείνεις στη σκηνή με τη δέουσα χλιδή!
Για να κάνεις κάμπινγκ, σίγουρα θα χρειαστείς τον γνωστό λειτουργικό εξοπλισμό: σκηνή, υπνόσακο, στρώμα κτλ.  προσθέτουμε 10 ακόμα στη λίστα για να είσαι φουλ οργανωμένος.
1.Φορητή ψησταριά
Μπορείς ν’ αντισταθείς στο καλοψημένο παιδάκι στην παραλία ή στο φρέσκο ψαράκι(αν ψαρεύεις φυσικά); Πάντα με προσοχή το ψήσιμο στη φύση, δεν θέλουμε άλλες φωτιές καλοκαιριάτικα.
2.Φαρμακείο
Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις ολόκληρο σταθμό πρώτων βοηθειών. Κανένα επίδεσμο, παυσίπονα, χάπια για γαστρεντερικά προβλήματα και φυσικά αντισταμινικά και αμμωνία. Τα τσιμπήματα δεν λείπουν ποτέ στη φύση.
3.Μαχαίρι κυνηγού
Ο άντρας είναι φύση κυνηγός, ακόμα κι αν δεν είσαι φαν του αθλήματος. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σου. Ότι κι αν είναι πάντως, σίγουρα θα είναι αντρική δουλειά.
4.Φορητό ψυγείο

Έχεις ανάψει την φωτιά σου στην παραλία, η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά, κάτι όμως λείπει από το χέρι σου. Τι; Μια παγωμένη μπύρα. Γέμισε το ψυγειάκι σου με πάγο από κάποιο κοντινό super market και θα έχεις και τις μπύρες σου παγωμένες και τα φαγητά σου φρέσκα.
5.Parrot iPod
Μικρό, εύκολο στη μεταφορά και με μεγάλες δυνατότητες. Θα έχεις τη μουσική σου όσο δυνατά θες, ίσως και με καλύτερο ήχο από το ηχοσύστημα του σπιτιού σου. Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε…
6.Μαχαιροπίρουνα
Αλλιώς πως θα το φας το παιδάκι και το ψαράκι βρε παιδί; Στα καταστήματα με είδη κάμπινγκ θα βρεις αρκετά, πολλά μάλιστα είναι 2 ή και 3 σε 1, σε πρακτικές θήκες για τα ψάχνεις μέσα στο σάκο. Είπαμε επιστροφή στη φύση, αλλά μην τρώμε και με τα χέρια.
7.Φακός
Όσο ρομαντικός κι αν είσαι, όσο κι αν πιστεύεις ότι το φως της φωτιάς είναι αρκετό, άμα αρχίσεις να ψάχνεις το χαρτί υγείας νυχτιάτικα, μόνο με φακό θα το βρεις. Προτίμησε ένα φακό ειδικό για κάμπινγκ που μπορείς να τον κρεμάσεις και στην σκηνή.
8.Εντομοαπωθητικά
Το κουνουπάκι του η φύση το ‘χει. Κι αν δεν θες να ξύνεσαι ολημερίς κι ολονυχτίς η συνταγή υπάρχει. Θα βρεις στο εμπόριο πολλά σε διάφορες μορφές(τζελ, στικ, κεριά, σπρέι κτλ) αλλά πάντα υπάρχει και το ρετρό πλέον «φιδάκι».
9.Παιχνίδια
Καλοπέραση χωρίς παιχνίδι δεν γίνετε. Ταβλάκι, ρακέτες, φρίσπι, μπάλα ή και τράπουλα. Περί ορέξεως…
10.Γκαζάκι και shaker
Είτε τον πίνεις ελληνικό, είτε φραπεδάκι, τίποτα δεν συγκρίνεται με την πρώτη γουλιά καφέ. Κι αν θες να κερδίσεις τη μέρα σου, τότε το μάτι πρέπει ν’ ανοίξει όσο πιο γρήγορα γίνεται.