Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΘΗΒΑ 24/10/. 2011
ΠΡΟΣ :
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Κον ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Πρόεδρο Ο.Ε.Ε. Κα Τσιμπίδα
Μέλη του Δ.Σ ΟΕΕ
ΓΣΕΕ
ΠΕΡΙΦ. ΣΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΣ

Κύριε Υπουργέ,
Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε και στα πλαίσια των Κυβερνητικών προθέσεων για συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών, υπηρεσιών και τμημάτων, προτίθεστε να καταργήσετε το εδώ και δεκαετίες τμήμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που λειτουργεί στην πόλη μας.
Η πόλη της Θήβας είναι το Κέντρο μιας ευρύτερης και τεράστιας βιομηχανικής περιοχής, στην οποία δραστηριοποιούνται γύρω στις 1.200 επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 30.000 εργαζόμενους
Παράλληλα μέσα στην πόλη των Θηβών και στη γύρω απ αυτή περιοχή, δραστηριοποιούνται πέρα από ένα μεγάλο αριθμό βιομηχανικών μονάδων και γύρω στις 2.500 χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις (είτε ατομικές είτε με οποιαδήποτε μορφή εταιριών) που απασχολούν γύρω στις 10.000 εργαζόμενους.
Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία εξυπηρετεί με δύο υπαλλήλους που έχει στη δύναμή της μεγάλες περιοχές όπως Οινοφύτων Σχηματαρίου, Θίσβης Δομβραίνας.
Επειδή η κατάργηση της υπηρεσίας του Οργανισμού Εργατικής Εστίας θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες εργαζόμενους της περιοχής μας, ζητάμε αν αληθεύουν οι πληροφορίες, να επανεξετάσετε το Θέμα και να λάβετε υπ όψιν τα παραπάνω που σας αναφέρουμε.
Ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας για περισσότερες διευκρινήσεις.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                            Κ. ΚΑΠΟΥΛΑΣ