Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Βοιωτία: Αστυνομικός ομολόγησε την δολοφονία της ερωτικής του συντρόφου


Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, σε βάρος 32χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, για την ανθρωποκτονία 49χρονης ομογενούς, γεννηθείσας στην Αλβανία, με την οποία είχε συνάψει σχέση.

Ειδικότερα, την 28.10.2011 το πρωί, η 49χρονη βρέθηκε νεκρή σε αγροτική ασφάλτινη οδό στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας. Την προηγούμενη νύχτα, (27/28.10.2011), σύμφωνα με την ομολογία του αστυνομικού, ο οποίος παρουσιάστηκε αυθόρμητα χθες (30-10-2011) στο Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τους, εντός αυτοκινήτου, στην περιοχή του Αυλώνα. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της, της απέφραξε τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια ο 32χρονος, κινούμενος με το όχημά του στην περιοχή του Σχηματαρίου και αντιλαμβανόμενος ότι η 49χρονη είχε εκπνεύσει, την μετέφερε και την εγκατέλειψε στο σημείο που αυτή βρέθηκε. Το θύμα έφερε ενδείξεις τροχαίου ατυχήματος.

Ο συλληφθείς, με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 32χρονος αστυνομικός, απομακρύνθηκε άμεσα από την ενεργό υπηρεσία, τιθέμενος σε κατάσταση διαθεσιμότητας, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.