Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί όλους τους εργαζόμενου, τους συνταξιούχους τους ανέργους, όλους τους έλληνες πολίτες, στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 22/2/2012 και ώρα 16:00μμ, ενόψει της ψήφισης στη Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος του αντιασφαλιστικού Νομοθετικού πλαισίου.

Να ενώσουμε την φωνή διαμαρτυρίας μας ενάντια στα υπό κατάθεση μέτρα στη Βουλή για τις νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις που αποτελούν την χαριστική βολή στους απόμαχους της εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα μας.
Οι απαράδεκτες απαιτήσεις των Τροϊκανών και η τυφλή υποταγή της κυβέρνησης που επιχειρούν να καταλύσουν το σύνταγμα που ποδοπατούν κάθε έννοια εργατικού δικαίου και συλλογικής διαπραγμάτευσης που τελικά τραυματίζουν την Δημοκρατία. Δεν πρέπει να περάσουν
Οι Έλληνες και ο Ελληνικός λαός δεν θα υποταχθεί στους εκβιασμούς και στης απαιτήσεις των δανειστών, δεν θα ανεχθεί προσβλητικές συμπεριφορές. Η χώρα μας είναι ισότιμο μέλος της Ε. Ένωσης με υποχρεώσεις και δικαιώματα.
Οι πολίτες της χώρας δεν θα επιτρέψουν σε καμία Τρόικα, να θέτει τα δημοκρατικά, κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα υπό αμφισβήτηση.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλε τις δυνάμεις μας, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να ακυρώσουμε τα απαράδεκτα και αντεργατικά μέτρα.