Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΠΗ της Θήβας


Με μεγάλη επιτυχία εορτάσθηκε η Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΠΗ ΘΗΒΑΣ υπό τον ήχο του νταουλιού και της πίπιζας , με άφθονο φαγητό , ποτό και χορό.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σπυρίδων, οι κ. κ. Αντιδήμαρχοι Χατζησταμάτης Ανδρέας, Παπαδημητρίου Ιωάννης και Ζερικιώτης Παναγιώτης .
Επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ, Κουντούπης Δημήτριος Κουτσοδήμος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Θηβαίων κ. Χαρέμης Κωνσταντίνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κοντού Ιουλ, Βενιζέλος Κων

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβαν η επιτροπή του ΚΑΠΗ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ .Στρατέλο Νικόλαο και τα Μέλη της Διοίκησης Χριστοφόρου Λιάγκα Ελένη, κ. Λιανό Γεώργιο, Σβίγκου Σοφία, Τουρίκη Βασίλη, Πανταζοπούλου Μάρθα και Παπαγεωργίου Αναστασία τα οποία και παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο όπου προσέφερε τα κρασιά, τον κ.Νικολ. Πάλιο ο οποίος προσέφερε 2 αρνιά ψητά. Τέλος ευχαριστούμε τα Μέλη του ΚΑΠΗ όπου συμμετείχαν και πρόσφεραν φαγητά και γλυκά.