Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας



:Διεξαγωγή 1ου Τακτικού Συνεδρίου

Tην Κυριακή στις 4 Μαρτίου , θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο "President" (Κηφισίας 43, αίθουσα ΑΤΛΑΣ) το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,
Στο συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν με δικαίωμα ψήφου όλα τα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη . Επίσης σύμφωνα με το καταστατικό, τις εργασίες του συνεδρίου μπορούν να παρακολουθήσουν και οι φίλοι του κόμματος.
Το συνέδριο πραγματοποιείται την παρούσα περίοδο, με συνέπεια προς στις εξαγγελίες των ιδρυτών, με γνώμονα τις δημοκρατικές αρχές και το νέο ήθος και ύφος που πρεσβεύει ο νέος πολιτικός φορέας.
Ο σκοπός του συνεδρίου, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, είναι:
α. H εκλογή του Προέδρου του κόμματος.
β. Η εκλογή των 11 μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου
γ. Η εκλογή 50 μελών για την Κεντρική επιτροπή και 20 αναπληρωματικών.
δ. Ο καθορισμός της ιδεολογίας του κόμματος.
ε. Ή έγκριση των προτεινομένων τροποποιήσεων του καταστατικού.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν στις 09:00 και θα λήξουν στις 21:00 της ίδιας ημέρας. Λεπτομέρειες επί του προγράμματος, των διαδικασιών, των υποψηφιοτήτων και των ομιλιών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του κόμματος.
Υποψηφιότητες για όλα τα υπό εκλογή όργανα του κόμματος, καθώς και επιθυμίες ομιλίας, θα είναι αποδεκτές μέχρι την 12:00 της 29ης Φεβρουαρίου 2012 σύμφωνα με τις οδηγίες της επιτροπής διεξαγωγής του συνεδρίου.
Με συνέπεια στο λόγο μας, όραμα και πίστη στην Πατρίδα, το Σύνταγμα και τις επιδιώξεις του κόμματος, σας περιμένουμε με δυναμισμό και ελπίδα για να διαμορφώσουμε το μέλλον της χώρας μας.
Γεώργιος Γερούλης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ