Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Θετική η πρωτοβουλία των Ε. Βενιζέλου και Α. Λοβέρδου


επισημαίνει η Β. Τσόνογλου


Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η πρωτοβουλία των Βενιζέλου – Λοβέρδου η οποία αναμένεται σε κάποιο βαθμό να συμβάλει στην ενότητα στελεχών του κόμματος και τη συσπείρωση της βάσης.
Ήδη αρκετά στελέχη παίρνουν θέση υπέρ αυτής της κίνησης των ηγετικών στελεχών που δημιουργεί νέα δεδομένα στις εσωκομματικές εξελίξεις αποδίδοντας καθοριστική σημασία στη συμπόρευση του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Μεταξύ των στελεχών του Κινήματος που τοποθετήθηκαν για τις εξελίξεις είναι η βουλευτής Βοιωτίας Βάσω Τσόνογλου.
Η κ. Τσόνογλου σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «ΔΙΑΒΗΜΑ» μιλά για «ενωτική πρωτοβουλία του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Ανδρέα Λοβέρδου» την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «θετική, αποφασιστική και γενναία» για το μέλλον και την πορεία του ΠΑΣΟΚ.


«Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την εξέλιξη των πραγμάτων και τελικά την κοινή πορεία που αποφάσισαν τα κορυφαία στελέχη, διασφαλίζοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τον ενωτικό δρόμο», είπε η βουλευτής.

Και η Β. Τσόνογλου κατέληξε: «Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα δούμε κινήσεις και άλλων στελεχών που θα χαιρετίζουν την πρωτοβουλία αυτή και θα συσπειρωθούν γύρω από τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο».