Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ !!



ΕΤΕ/ΔΕΗ -
Η επιβολή έκτακτου φόρου μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ και η απειλή για διακοπή της ηλεκτροδότησης, είναι και παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο. ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.
Το ρεύμα δεν είναι είδος πολυτελείας. Είναι αγαθό πρώτης και ζωτικής ανάγκης για όλους τους πολίτες και βασική προϋπόθεση για την επιβίωση, ιδίως των οικογενειών με αρρώστους, με παιδιά και με ηλικιωμένους.
Οι τεχνικοί της ΔΕΗ είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται. Από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε ενάντια στο κατάπτυστο μέτρο. Συνεχίζουμε τον αγώνα και παραμένουμε στις επάλξεις ενάντια στο απάνθρωπο χαράτσι, μέχρι την τελική του κατάργηση.

Κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να μείνει και δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Δεν θα γίνουμε εμείς οι δήμιοι της κοινωνίας. Δεν θα κόψουμε μέσα στο καταχείμωνο το ρεύμα σε κανένα φτωχό ή άνεργο ή μικροσυνταξιούχο ή ανήμπορο πολίτη.

Δεν το αντέχει η ανθρωπιά μας, δεν το βαστά το φιλότιμο και η συνείδηση μας. Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των συμπολιτών και να στέλνουμε μήνυμα :


ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ
ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ/ΔΕΗ.