Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Aποχωρεί από την παράταξη του Περγαντά o Κώστας Κουλουρίδης


Ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κουλουρίδης, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη του Περγαντά, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας ενώ παραιτήθηκε και από το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εύβοιας όπου τον είχε ορίσει ο Θανάσης Μπουραντάς του οποίου υπήρξε πιστότατος φίλος καθότι ήταν ο συνδικαλιστικός του μέντορας.
Από τις δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Κώστας Κουλουρίδηςεξαπολύει πυρά κατά του επίσης στενότατου συνεργάτη του Θανάση Μπουραντά, Γιάννη Γκοσιμίδα. Οι γνωρίζοντες όμως ξέρουν ότι "τα λέει στην πεθερά για να ακούσει η νύφη", δηλαδή τα πυρά στον Μπουραντά επικεντρώνονται και ο Κυρ Γιάννης είναι απλώς "το προπέτασμα καπνού".
Ο Κουλουρίδης τάσπασε όμως και με την Περλεπέ αφού στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Χαλκίδας ψήφισε τον Τσέργα, τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας και όχι τον Γιάννη Ρούσο τον εκλεκτό της Περλεπέ.

Θορυβώδης και ρέκτης του συνδικαλιστικού θεάτρου της παλιάς σχολής του λαικίστικου ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Κουλουρίδης αφήνει πίσω το καταρρέον κυρίαρχο πολιτικό σύστημα της Εύβοιας και οδεύει σε άλλους σχηματισμούς.