Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώνεται στις 16 Αυγούστου η Β κατασκηνωτική περίοδος στην Παλιομηλιά



Η κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση Παλιομηλιά Ελικώνα δέχθηκε τα παιδιά που συμμετέχουν στη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο που ξεκίνησε την Τρίτη 7 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Αυγούστου.
Σε αυτή τη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο συμμετέχουν 60 παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να απασχοληθούν δημιουργικά και να γνωρίσουν τις ομορφιές του Ελικώνα μέσα από ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και το φυσικό πλούτο της περιοχής μας. Βασική στόχευση του κατασκηνωτικού προγράμματος αποτελεί η ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας, η προσωπική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και η τόνωση της ομαδικότητας που εκφράζεται μέσα από το θέατρο, το τραγούδι και το χορό.

Προσδοκία του Δήμου Λεβαδέων είναι να μπορέσει να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του Δήμου Λεβαδέων και ιδιαίτερα των παιδιών οικογενειών με χαμηλό εισόδημα την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή 5 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου και στην οποία φιλοξενήθηκαν συνολικά 56 παιδιά.