Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Επιτέλους, ξεκινησε το έργο κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο 2ο Δημ. Σχολείου Σχηματαρίου





Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 συναντήσαμε τον κ. Γεώργιο Παγιόπουλο υπεύθυνο της εταιρείας που ανέλαβε από τον ΟΣΚ Α.Ε. την κατασκευή της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο 2ο Δημ. Σχολείο Σχηματαρίου. “Θα είναι ένα βιοκλιματικό κτίριο, ενδεικτικά σας λέω ότι τα τζάμια θα είναι με ηλεκτρικά σκίαστρα κ.α., θα έχει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.” τόνισε ο κ. Παγιόπουλος. Μας ενημέρωσε επίσης, ότι το καθαρό εμβαδόν του κύριου χώρου της αίθουσας θα είναι 488 m2 και θα χωράει πάνω από 160 άτομα, ενώ εξωτερικά θα “δένει” με το υπόλοιπο κτίριο αφού θα επενδυθεί με πέτρα. Τα έπιπλα θα τοποθετηθούν από τον Ο.Σ.Κ. Ενώ το ημιϋπόγειο θα καλύπτει τις ανάγκες γυμναστηρίου και βοηθητικών χώρων.

Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Κατσιμπάρδη

Θέλω να εκφράσω συγχαρητήρια μέσα απ΄την καρδιά μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς του π. Υπουργούς κα Άννα Διαμαντοπούλου και Δημήτρη Ρέππα, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συγκυρίες έκαναν τα πάντα για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο 2ο Δημ. Σχολείο Σχηματαρίου. Επίσης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. κ. Κέρκουλα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ηρακλή Δρούλια, καθώς και όλο το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Ο.Σ.Κ. Α.Ε., για την ολοκλήρωση της 1ης φάσης του έργου.

Σημαντική ήταν και η προσφορά των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονένων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου, ιδιαίτερα της πρόεδρου κας Αρετής Μπακοδήμουκαι του Δ/ντη του σχολείου κ. Γιώργου Τσαπραΐλη, οι οποίοι είδαν θετικά και αγωνίστηκαν να υπηρετήσουν την ανάγκη υλοποίησης του μεγάλου έργου αναβάθμισης και αξιοποίησης του παλαιού παραδοσιακού σχολείου και να προστεθεί στον προαύλιο χώρο η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και γυμναστήριο, ώστε να παραδοθεί στου μαθητές και δασκάλους όχι μόνο του Σχηματαρίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τανάγρας. Ένα υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα που δεν βρίσκεις εύκολα σ' άλλο μέρος.


Γεώργιος Κατσιμπάρδης