Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αυτιά και μάτια ορθάνοιχτα Βοιωτοί!



Βάλλονται Παιδεία – Υγεία – Δικαιοσύνη….

Καταργούνται ΤΕΙ – Ειρηνοδικεία – Νοσοκομεία – Ελληνική Γλώσσα….


28 δις ευρώ τον χρόνο κοστίζει στην Ελλάδα η λαθρομετανάστευση – 24,5 δις είναι το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2012…

Αυτιά και μάτια ορθάνοιχτα Βοιωτοί, καθώς όλες οι προεκλογικές «υποσχέσεις» λαμβάνουν σάρκα και οστά!

Οι «άγριες» διαθέσεις της κυβέρνησης εναντίον της τρόϊκα εξανεμίστηκαν και φαίνεται διατεθειμένη να παραδώσει τα πάντα…

Προχωρά γρήγορα σε καταργήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ, ειρηνοδικείων και νοσοκομείων αλλά και την αύξηση των δικαστικών παραβόλων.
Λόγω της προγραμματικής δέσμευσης των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνησή του, ο Α. Σαμαράς έχει ήδη δώσει εντολή να προχωρήσει μια άνευ προηγουμένου μείωση του δημόσιου τομέα, καταργώντας, μεταξύ των άλλων, υπηρεσίες στο χώρο της Παιδείας, της Δικαιοσύνης και της Υγείας, καθόλου τυχαίο!.
Μέχρι το τέλος του έτους προχωρούν σε συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη την χώρα, μιλώντας για την για την κατάργηση του 1/5 όλων των τμημάτων και κατάργηση του 20% των Ειρηνοδικείων της χώρας, γιατί ενώ στην Αττική, που βρίσκεται ο μισός πληθυσμός υπάρχουν 18 Ειρηνοδικεία, στην περιφέρεια είναι 287, ενώ παράλληλα υπάρχει απόφαση για μεγάλη αύξηση των δικαστικών παραβόλων.
Επίσης, μέχρι το τέλος του έτους καταργούνται ή ιδιωτικοποιούνται άμεσα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας με στόχο τον δραστικό περιορισμό της δαπάνης για την Υγεία ενώ για την εξεύρεση πόρων εξετάζεται και η μελέτη του καθηγητή Γ. Τούντα, που προβλέπει ότι κάποια τμήματα νοσοκομειακών μονάδων και Κέντρων Υγείας της περιφέρειας θα μπορούσαν να νοικιαστούν σε ιδιώτες ή σε ξένα ασφαλιστικά ταμεία!

Αυτά, για να εξευρεθούν τα δις που απαιτεί το μνημόνιο, την ώρα που ζητούνται δις για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κοστίζουν στην Ελλάδα 28 δις τον χρόνο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του κράτους!!!

Δια στοιχείων, που δόθηκαν από τον πρ. υπ. Υγείας Α. Λοβέρδο, τον Φεβρουάριο του 2011, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών κοστίζει στους Έλληνες πολίτες 7 δις ευρώ!

Στα 12 δις. ευρώ υπολογίζεται το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας!

Στα 9 δις ευρώ ετησίως υπολογίζεται το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο, που ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Ανάπτυξης!

Ένα άμεσο οικονομικό κόστος από την λαθρομετανάστευση που ανέρχεται στα 28 δις τον χρόνο, την στιγμή που το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2012, βάσει των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμμα.

Την ίδια ώρα, μόλις προχθές, ο Ε. Στυλιανίδης, μίλησε για αυστηροποίηση των διαδικασιών του μεταναστευτικού, προτεραιότητα είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς προεκλογικά, και απαίτησε κονδύλια από την Ε.Ε για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής των μεταναστών στην Ελλάδα, χωρίς καν να σκεφτεί την πολύπλευρης εξόντωση των Ελλήνων πολιτών, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ, που μεριμνά για το αντίθετο!

Και το χειρότερο και προκλητικό συνάμα, είναι η απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών – Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη – Παιδείας και Πολιτισμού να παραχωρήσουν ΔΩΡΕΑΝ χώρους για την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων, κατά την εορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου, στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, προτείνοντας μάλιστα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο!

Ας πάμε όμως, στην πιο επικίνδυνα εθνικά επίθεση σε βάρος της Ελληνικής Γλώσσας, που εμφανίζεται στο βιβλίο της Γραμματικής για τις Ε και Στ του Δημοτικού Σχολείου και ελάχιστοι, ούτε καν εκπαιδευτικοί πήραν είδηση!

Μετατρέπεται η ελληνική μας γραμματική σε φωνητική, και εν συνεχεία του λατινικού αλφαβήτου, με αποτέλεσμα την πλήρη γλωσσική σύγχυση και διχασμό ,την διάσταση της ζωντανής νέας Ελληνικής γλώσσας από την μητέρα της Αρχαία Ελληνική, την διδασκαλία της αρχαίας Ελληνικής ως ξένης γλώσσας και την πλήρη εξάρθρωση μιας αδιάσπαστης γλωσσικής κληρονομιάς χιλιετηρίδων.
Εγκέφαλοι αυτού του «ξεκληρίσματος» αυτήν την φορά, είναι το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου συγκροτήθηκε με σχετική απόφαση της Υπουργού Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου, με 5ετή θητεία!, ο πρόεδρος του οποίου απάντησε εγγράφως μετά τον θόρυβο και το σκάνδαλο που ξέσπασε, με λατινικούς χαρακτήρες, θεωρώντας φωνήεντα της Ελληνικής Γλώσσας τα a,e,I,o,u.

Ξυπνάτε Έλληνες, έχουμε καθήκον και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας και στην τεράστια γλωσσική κληρονομιά μας μπροστά στο νέο μεγάλο έγκλημα κατά του Πολιτισμού μας, που φαίνεται να μπαίνει στο τελευταίο του στάδιο, αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές για το Έθνος και τις τύχες του, μαζί με όλα τα δεινά και ταπεινώσεις που ήδη υφίσταται η εθνική μας αξιοπρέπεια και ιστορία !