Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ληστεία με νεκρό στην Πάρο


– Ταξιτζής καταδίωξε τους ληστές και τον σκότωσαν! – Έκαψαν το ΙΧ και διέφυγαν με φουσκωτο;

- Τρεις οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
- Τον πυροβόλησαν τρεις φορές
- Λήστεψαν υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου
- To αυτοκίνητο συμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε καμμένο στην περιοχή "Νταμουλης".
- Μάλλον διέφυγαν με φουσκωτό.
- Νεκρός ο συμπολίτης μας Δ.Μ.
- 45.000 το ποσό!!
Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας. Και πάλι, με αφορμήπάλι μια τραγωδία.

Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Αποφάσισε να τους καταδιώξει και το πλήρωσε με την ίδια τη ζωή του.

08:20 το πρωί της Παρασκευής, τρεις ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank. Με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους και τους ανάγκασαν αν τους δώσουν όσα λεφτά είχαν.

"Όλα έγιναν με κινηματογραφική ταχύτητα. Οι τρεις (από τους μάλλον τέσσερις ληστές) με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν λίγο μετά τις 8 το πρωί στο υποκατάστημα της ALPHA BANK και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τους υπαλλήλους της τράπεζας να κλείσουν τα στορ.
Η ληστεία έγινε αντιληπτή όταν πελάτισσα στην προσπάθειά της να μπει στην τράπεζα διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τα στορ κατεβασμένα. Αμέσως φώναξε «ληστεία» και ντόπιος που καθόταν σε διπλανό κατάστημα πήρε μια καρέκλα για να τους επιτεθεί μόλις οι ληστές βγουν από την τράπεζα.
Με το άκουσμα «ληστεία» οι τρεις ληστές βγήκαν από την τράπεζα απώθησαν τον ντόπιο που προσπάθησε με την καρέκλα να τους σταματήσει και κατευθύνθηκαν προς το ποτάμι εκεί που σταθμεύουν τα ταξί. Ο άτυχος ταξιτζής αντιλήφθηκε τη ληστεία και προσπάθησε να τους σταματήσει. Έπιασε τον έναν ληστή αλλά ο άλλος με πιστόλι τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες.Οι ληστές επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο μάρκας OPEL CORSA (καινούργιο μοντέλο) και τράπηκαν σε φυγή. Ο άτυχος ταξιτζής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. " (απο lefkianos)
To ΙΧ έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το "ποτάμι" προς την ανατολική περιοχή τους νησιού.
Αμέσως δόθηκε ο αριθμός του σε επαγγελματίες, και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε καμμένο στην περιοχή του "Νταμουλή", Μάλλον διέφυγαν με φουσκωτό. 

Ο συμπολίτης μας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού, όπου λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή. 

Αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το λιμάνι της Παροικίας έκλεισε, το λιμενικό άρχισε να «σαρώνει» τη θαλάσσια περιοχή και οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» το νησί.