Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ


Προς:
 Πρωθυπουργό,
 Αρχηγούς των Κομμάτων ,
 Υπουργό και αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
 ΓΣΕΕ.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών όπου ζητάει την παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΛΑΡΚΟ,, διότι δεν εφάρμο-σε το νόμο, που προβλέπει μείωση των αποδοχών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ,θεωρώντας ότι:

1. Οι βίαιες και οριζόντιες περικοπές των μισθών που όπως επανειλημμένα έχει εξηγηθεί προς τους αρμόδιους ,δεν αφορούν σε καμιά περίπτωση την ΛΑΡΚΟ και επί της ουσίας δεν έχουν να προσφέρουν το παραμικρό στην εταιρία , την Εθνική Οικονομία και την δημοσιονομική εξυγίανση του στενού και ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

2. Η οργή και αγανάκτηση των εργαζομένων από επώδυνες ,άδικες ,αναιτιολόγητες και αναποτελεσματικές αποφάσεις θα οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με ότι αυτό συνεπάγεται για μια από τις λίγες εναπομείνασες βαριές βιομηχανίες της χώρας μας, που σαν καθαρά εξαγωγική εταιρία εισάγει ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα.

3. Η πολυπόθητη ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας, δεν επιτυγχάνεται με διεύρυνση της κοινωνικής εξαθλίωσης αλλά με κινήσεις που οι εργαζόμενοι έχουν να αντιπροτείνουν και αφορούν την μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας ιδιαίτερα σε εταιρίες όπως είναι η ΛΑΡΚΟ.
Για όλα αυτά , ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας όπου μέσα από την συνεισφορά μας να αξιοποιηθεί κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα της εταιρίας.
Λάρυμνα 14 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ.
Οι Πρόεδροι των Σωματείων.

ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ………………..
ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ……………………
ΦΟΥΡΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ…………………..
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ……………….
ΚΟΦΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ………………..