Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ανεύρεση ανθρώπινου σκελετού στη Χαλκίδα


Στις 03-11-2012 το πρωί, βρέθηκε μέσα σε Ι. Χ. Φ. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε μη περιφραγμένο χώρο, ιδιοκτησίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Χαλκίδα Ευβοίας, ανθρώπινος σκελετός που ανήκει πιθανότατα σε άνδρα.

Ειδικότερα, περίπου στις 09:30΄ το πρωί, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας, στην οποία ανήκει το ανωτέρω Ι. Χ. Φ. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

Μετά από διενέργεια αυτοψίας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος, τύπου VAN άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, το οποίο προοριζόταν για απόσυρση, υπήρχε ανθρώπινος σκελετός, πιθανότατα άνδρα, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, μαζί με ρούχα και υποδήματα, τα οποία περισυνέλλεξαν προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιορισθεί η ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού και να διερευνηθούν οι συνθήκες, η χρονολογία και τα αίτια του θανάτου.