Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ανταποκρίθηκε το κοινό στην επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας



Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με δύο ενότητες θεμάτων διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, στο Συνεδριακό Κέντρο σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία κ. Κων/νος Νίκας, που μίλησε για τα συνήθη χειρουργικά προβλήματα παιδικής και εφηβικής ηλικίας και ο Αν. Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευθύμιος Δεληγεώρογλου, με θέμα τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα- πρωτογενής και δευτερογενής πρόληψη και θεραπεία.


Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει ότι πολλοί συμπολίτες μας δίνουν σημασία σε θέματα που αφορούν την υγεία και επιθυμούν να ενημερώνονται σωστά από διακεκριμένους ιατρούς.

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοκοντίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δρένιος και κ. Ζωγράφος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Κουτσοδήμος και πολλοί δημότες γονείς, αρκετοί από τους οποίους ήρθαν στην ημερίδα μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Δήμος Θηβαίων συγχαίρει την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, με την ευχή να πραγματοποιούνται συχνά τέτοιες ημερίδες, τις οποίες έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.