Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΗΒΑΣ


ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι της περιοχής της Θήβας, η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων μας στέλνει ζωντανούς στην κόλαση.
Οι εργάτες, οι μαγαζάτορες, οι λαϊκές οικογένειες ζούμε σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης. Η ανεργία έχει εκτιναχθεί στο 25%, για τις νεότερες ηλικίες πλησιάζει ως και το 50%. Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να πάρουν τα απαραίτητα φάρμακά τους, ενώ η σύνταξη μετατρέπεται σε πενιχρό χαρτζιλίκι.
Πολλές λαϊκές οικογένειες δεν μπορούμε να πληρώσουμε την θέρμανση ή τα απαραίτητα για την μόρφωση των παιδιών μας. Οι εργαζόμενοι στενάζουμε από το βάρος της φορολόγησης και τα αλλεπάλληλα χαράτσια.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
Για τον εργάτη, τον άνεργο, τη γυναίκα και το νέο της λαϊκής οικογένειας ένας δρόμος υπάρχει: Η οργάνωση της πάλης ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, η αντίσταση στο νέο μεσαίωνα που μας επιβάλλει το κεφάλαιο αξιοποιώντας την καπιταλιστική κρίση, το δυνάμωμα των ταξικών συνδικάτων και της λαϊκής επιτροπής.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των εργατών, των ανθρώπων του μόχθου, δεν έχει καμία σχέση με την ελεημοσύνη των δήθεν φιλάνθρωπων βιομηχάνων και τραπεζιτών. Δηλαδή αυτών που ξεζουμίζουν τους εργάτες και μετά τάχα συμπονούν τα θύματά τους.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.
Στηρίζουμε έμπρακτα κάθε εργάτη, φτωχό άνθρωπο για να πάρει κουράγιο και να μπει στον αγώνα και στην πάλη. Μαζί με την ταξική αλληλεγγύη, διεκδικούμε από το κράτος όχι απλώς την παροχή κάποιας βοήθειας αλλά την δημιουργία υποδομών που να μπορούν να προσφέρουν μόνιμες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας, παιδείας και διατροφής.

Η Λαϊκή Επιτροπή Θήβας παίρνει την πρωτοβουλία να οργανώσει ένα πλατύ κίνημα διεκδίκησης και ταξικής μαχητικής αλληλεγγύης στην περιοχή μας όσον αφορά: ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ – ΤΗ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012 ΣΤΙΣ 18:30
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΗΒΑΣ
(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΕΒΕ ΘΗΒΑΣ)