Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» Βοιωτίας: Καλό ταξίδι σους αναχωρητές


Με τον Πάνο Καμμένο τάχθηκε η οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βοιωτία.

«Εμείς που ξεκινήσαμε από το ΔΙΣΤΟΜΟ με τον Πάνο Καμμένο και συνυπογράψαμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη παραμένουμε πιστοί σε αυτό το κίνημα και αταλάντευτοι στις θέσεις μας, χωρίς καμία πολιτική, οικονομική και άλλη εξάρτηση», τονίζει με νόημα η Συντονιστική Επιτροπή της Βοιωτίας.

Παράλληλα δηλώνει ότι συνεχίζει τον έντιμο αγώνα μας, για μια ανεξάρτητη Ελλάδα, «έξω από παλαιοκομματικές αντιλήψεις, στρεβλώσεις και αγκυλώσεις», επισημαίνοντας πως πρόκειται για κάτι νέο, κάτι διαφορετικό.

«Είμαστε το κίνημα που ενόχλησε και ενοχλεί το κατεστημένο», υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση ενώ συμπληρώνει: «Στο κίνημα μας οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους και είναι καλοδεχούμενοι όσοι ταυτίζονται και αποδέχονται τις αρχές μας, και καλό κατευόδιο σε εκείνους που δεν συμφωνούν μαζί μας και μας εγκαταλείπουν… για παλιές πατρίδες. Καλό ταξίδι και καλή τύχη στους αναχωρητές…»

Και καταλήγει: «Η πορεία συνεχίζεται, ο αγώνας κορυφώνεται. Συνεχίζουμε μαζί με τον Πάνο Καμμένο για ένα συνέδριο νίκης και ανατροπής. Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Την ίδια στιγμή μετά τα όσα έχουν προηγηθεί από τους Κώστα Μαρκόπουλο, Γιάννη Μανώλη, Δημήτρη Σταμάτη και Χρήστο Ζώη δημοσιεύματα φέρνουν πιο κοντά στην πόρτα εξόδου και τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μέχρι σήμερα αποχωρούντες έχουν συνεχείς συναντήσεις και συζητήσεις για να καθορίσουν το επόμενο βήμα.