Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη 33χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στις Θεσπιές


Ο δράστης διακινούσε ποσότητες ηρωίνης προμηθεύοντας άτομα στις Θεσπιές Βοιωτίας αλλά και την ευρύτερη περιοχή
Κατασχέθηκαν συνολικά -8,7- γραμμάρια ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (21-01-2013) το απόγευμα στη Στεφάνη Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί χθες περίπου στις 18:00΄ το απόγευμα, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στη Στεφάνη Βοιωτίας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο δράστης ο οποίος στη θέα των αστυνομικών απέρριψε από το όχημα στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία.

Η κίνηση αυτή του δράστη έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς οι οποίοι μετά από έρευνα περισυνέλλεξαν μία αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους (8,7) γραμμαρίων σε μορφή βράχου.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν η ποσότητα της ηρωίνης καθώς και το όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος δράστης ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί αύριο (23-01-2013) ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.