Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

"ΘΕΡΜΗ" ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ - ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΡΟΝ - ΑΡΟΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ.



Ακόμη και στις φυλακές υπάρχουν άγραφοι νόμοι και κάποια εγκλήματα δεν γίνονται ανεκτά ακόμη κι απ΄ τους πιο σκληρούς κρατούμενους. 'Ετσι, αντιμέτωπη με τις οργισμένες αντιδράσεις των κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η 41χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της - για να τον κάνει άνδρα όπως έλεγε - με την παρότρυνση και καθοδήγηση του συζύγου της.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άγραφος νόμος της φυλακής δεν «σηκώνει» κακοποίηση παιδιών και δη από τους ίδιους τους γονείς τους και οι συγκρατούμενές της δεν ήθελαν να τη βλέπουν!


Η 41χρονη μεταφέρθηκε τελικά στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, αφού στον Κορυδαλλό δεν δέχθηκαν την παρουσία της. Λόγω του άσχημου κλίματος και του κινδύνου να προκληθούν εντάσεις αποφασίστηκε η εκ νέου μεταφορά της γυναίκας σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα ''Γνώμη''.

Στη Θήβα οι αντιδράσεις φέρεται να είναι ηπιότερες, ενώ παρόμοια αντιμετώπιση δεν είχε ο πατέρας που ασελγούσε σε βάρος των δύο κοριτσιών του.