Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Μόνον …νεκρός γλιτώνεις από το χαράτσι


Είναι δύσκολο ακόμη στην τρικομματική κυβέρνηση να κατανοήσει πως εκαντοντάδες χιλιάδες πολίτες της χώρας αδυνατούν αντικειμενικά,λόγω της τεράστιας ανεργίας και της ανέχειας, να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ,εμπνεύσεως Βενιζέλου,εξαιτίας των βάρβαρων μέτρων από τα μνημόνια που εφαρμόζει, υπακούοντας στις εντολές της τρόικας.

Και σαν να μην έφθανε αυτό επιχειρεί να δείξει φιλολαϊκή διάθεση με περισσότερες ή μικρότερες δόσεις ακόμη και αν είσαι φτωχός,ανήμπορος,εξαθλιωμένος.



Με σχετική τροπολογία, σε ειδική διάταξη που εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο από τον υπουργό Οικονομικών ,το απόγευμα της Κυριακής,προβλέπεται ότι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας ή απειλούνται με φτώχεια θα πληρώνουν το τέλος για τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα για την κύρια κατοικία τους είτε σε περισσότερες δόσεις είτε μειωμένο είτε και θα απαλλαγούν εντελώς από αυτό.

Τα κριτήρια και η διαδικασία για την ένταξη των δικαιούχων στη ρύθμιση-κατά τον υπουργό- θα εξειδικευτούν και θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τροπολογία σε ένα αντισυνταγματικό και άδικο μέτρο που υπερψήφισαν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης και μόνο νεκρό σε…απαλλάσσει.

Πηγή : Hellas News