Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ


Τα σχολεία ανοίγουν. Η σχολική χρονιά ξεκινάει. Η οικονομική κρίση και η ανεργία βλάπτουν σοβαρά και την παιδεία. Πάρα πολλές οικογένειες αδυνατούν να ανταποκριθούν και στις στοιχειώδεις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών τους. Σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, μαρκαδόροι, γόμες, ξύστρες, καινούρια ή χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση, και τέλος τετράδια (κυρίως 50φύλλα) μπορούν να είναι ιδιαίτερα πολύτιμα για παιδιά που διεκδικούν το αυτονόητο, ισότητα δικαιωμάτων στη μόρφωση.
Αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσφοράς για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών πήραμε οι συλλογικότητες «Φωτογραφικό Εργαστήρι Λάϊου», «Οι Φίλοι του Βιβλίου», ο φιλοζωικός σύλλογος Θήβας «Άγιος Φραγκίσκος», ο σύλλογος «Τερψιχόριον» και το περιοδικό «Αναπνευστήρας».
Καλούμε όλους/ες τους/τις συμπολίτες/τισσες μας, τους φορείς, τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις κάθε είδους και τους οργανισμούς να συμβάλουν και να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας.
Θα είμαστε και σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας κάθε μέρα από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, 6-9 το απόγευμα.