Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης


Μια καινούργια κατηγορία δημιουργήθηκε για όλους όσους αγαπάνε τη σωματική διάπλαση και την άσκηση στο γυμναστήριο και ήδη άρχισε από τους τελευταίους αγώνες από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης. Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον!! Για τα νέα παιδιά και όχι μόνο, να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα.

Στη κατηγορία αυτή οι αθλητές διαγωνίζονται στις ΕΛΞΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ και στης ΒΥΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΖΥΓΟ… τόσο απλά! Με σωστή εκτέλεση ο αθλητής που θα κάνει τις περισσότερες στο σύνολο κερδίζει! Θα υπάρξουν κατηγορίες σύμφωνα με το σωματικό βάρος και κατηγορία εφήβων.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε και να φέρουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.. την πιο αγνή και εποικοδομητική δραστηριότητα για την υγεία μας και τη ψυχολογία μας. Είδη ο Σύλλογος της Λιβαδειάς θα δώσει το παρόν με μια συμμετοχή 22 αθλητών!!!!!!

Ενημερώνουμε ότι τις επόμενες ήμερες θα αναρτηθεί η τελική αφίσα του Πανελληνίου Κυπέλου , για αυτό οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί για τον αγώνα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Με εκτίμηση Σταμάτης Κώστας Τ: 2261 300624 & 6948799375